Voorgerechten
Brood met boerenboter en kruidenboter 4,75
Carpaccio vd runderhaas met pestodressing en Parmezaanse kaas 13,50
Salade met avocado en mosterd honingdressing 12,00
Salade met rivierkreeft en avocado en een kerrie dressing 14,50
Tonijnrosbief met wasabi mayonaise 15,00
Trio van zalm, paling van Eveleens en Hollandse garnalen 15,00
Tomatensoep 6,50
Uiensoep met kaas crouton 7,50
Kreeftensoep 9,00
Hoofdgerechten
Saté van kipfilet 18,00
Spare Ribs de Klucht 19,50
Parelhoenfilet met mosterdsaus 24,00
Biefstuk van de zijlende met pepersaus 22,50
Tournedos van ossenhaas met bearnaisesaus 27,50
Groentencurry 18,00
Zeewolffilet met mosterdsaus 22,50
Gamba’s met een zachte currysaus 22,50
Tonijnfilet met oosterse saus 24,00
Kabeljauw filet met hollandaise saus 23,00
Dessert
Crème brûlée met vanille ijs 8,00
Chocoladetaartje met vanille ijs 8,50
Dame blanche 8,00
Cheesecake met frambozen ijs 8,00
Kaas assortiment 12,50
KINDEREN
Pasta met rode saus 8,50
Friet met frikandel / kroket / kipnuggets 8,50
Spareribs 11,00
Kibbeling met friet 10,00