Voorgerechten
Brood met boerenboter en kruidenboter 6,75
Carpaccio vd runderhaas met pestodressing en Parmezaanse kaas 15,00
Salade met avocado en mosterd honingdressing 13,00
Salade met rivierkreeft en avocado en een kerrie dressing 16,00
Tonijnrosbief met wasabi mayonaise 17,00
Trio van zalm, paling van Eveleens en Hollandse garnalen 17,00
Tomatensoep 7,50
Uiensoep met kaas crouton 8,50
Kreeftensoep 9,50
Hoofdgerechten
Saté van kipfilet 21,50
Spare Ribs de Klucht 23,00
Kalfsbiefstuk met champignonsaus 25,00
Biefstuk van de zijlende met pepersaus 24,50
Tournedos van ossenhaas met bearnaisesaus 34,50
Groentencurry 19,00
Zeetong 500 gr 39,50
Gamba’s met een zachte currysaus 25,00
Tonijnfilet met oosterse saus 26,00
Zeewolffilet met hollandaise saus 25,00
Dessert
Crème brûlée met vanille ijs 9,50
Chocoladetaartje met vanille ijs 10,00
Dame blanche 9,50
Cheesecake met frambozen ijs 9,50
Kaas assortiment 14,50
KINDEREN
Pasta met rode saus 10,00
Friet met frikandel / kroket / kipnuggets 12,50
Spareribs 14,00
Kibbeling met friet 12,50
Hamburger met mayonaise en ketchup 15,00

