Voorgerechten
Brood met boerenboter en kruidenboter 6,00
Carpaccio vd runderhaas met pestodressing en Parmezaanse kaas 14,50
Salade met avocado en mosterd honingdressing 12,00
Salade met rivierkreeft en avocado en een kerrie dressing 15,00
Tonijnrosbief met wasabi mayonaise 16,00
Trio van zalm, paling van Eveleens en Hollandse garnalen 16,00
Tomatensoep 6,50
Uiensoep met kaas crouton 7,50
Kreeftensoep 9,00
Hoofdgerechten
Saté van kipfilet 18,50
Spare Ribs de Klucht 20,00
Kalfsbiefstuk met champignonsaus 24,00
Biefstuk van de zijlende met pepersaus 23,50
Tournedos van ossenhaas met bearnaisesaus 29,50
Groentencurry 18,00
Zeetong 500 gr 35,00
Gamba’s met een zachte currysaus 23,00
Tonijnfilet met oosterse saus 24,00
Kabeljauw filet met hollandaise saus 24,00
Dessert
Crème brûlée met vanille ijs 8,00
Chocoladetaartje met vanille ijs 8,50
Dame blanche 8,00
Cheesecake met frambozen ijs 8,00
Kaas assortiment 12,50
KINDEREN
Pasta met rode saus 9,50
Friet met frikandel / kroket / kipnuggets 9,50
Spareribs 12,00
Kibbeling met friet 11,00
Hamburger met mayonaise en ketchup 12,50