Voorgerechten
Brood met boerenboter en kruidenboter 4,50
Carpaccio vd runderhaas met pestodressing en Parmezaanse kaas 13,50
Salade met avocado en mosterd honingdressing 11,00
Salade met rivierkreeft en avocado en een kerrie dressing 13,50
Tonijnrosbief met wasabi mayonaise 14,50
Trio van zalm, paling van Eveleens en Hollandse garnalen 15,00
Tomatensoep 6,00
Uiensoep met kaas crouton 7,00
Kreeftensoep 9,00
Hoofdgerechten
Saté van kipfilet 17,50
Spare Ribs de Klucht 18,50
Varkenshaas medaillons met champignonsaus 19,00
Biefstuk van de zijlende met pepersaus 19,50
Tournedos van ossenhaas met bearnaisesaus 25,50
Groentencurry 17,50
Scholfilet met limoensaus 19,00
Gamba’s met een zachte currysaus 21,50
Tonijnfilet met oosterse saus 23,00
Kabeljauw filet met hollandaise saus 22,00
Dessert
Crème brûlée met vanille ijs 7,50
Chocoladetaartje met vanille ijs 8,00
Dame blanche 7,50
Cheesecake met frambozen ijs 7,50
Kaas assortiment 11,50
KINDEREN
Pasta met rode saus 8,50
Friet met frikandel / kroket / kipnuggets 8,50
Spareribs 10,00
Kibbeling met friet 9,00